Genomförda trädgårdsbesök

Trädgårdstramp hos Blomsterfältet på Fröst

Vilken kväll det blev för Ingela och James den 3 augusti! 

Mycket prat, skratt och inte minst nyfikna frågor. Snittblomsodlingen är under uppstart och Ingela tog sig tid att berätta grundtanken med odlingsfältet. Principerna bygger på något som kallas för ”no-dig” där man inte bearbetar jorden vilket gör att odlingarna miljönära och med stor omtanke till det naturliga. Inga gifter och konstlade ämnen används. Under säsongen så kan man besöka odlingen för självplock, handla buketter och lösa blommor i blomsterbaren men även ta en skön fikastund i det lilla trädgårdscaféet.

Varmt välkomna till en ny säsong @blomsterfaltetpafrost

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer