Genomförda trädgårdsbesök

Tramp hos Pernilla i Veda

Den här gången besökte vi Pernilla Johansson i Njurunda. För ett år sedan köpte familjen sitt hus och sedan dess har mycket hänt. I trädgården finns många uppväxta träd som förgyller och ramar in flera av uteplatserna. Det var också en av orsakerna att man köpte just detta hus.

Pernilla är en tjej med visioner och som inget är omöjligt för.

I trädgården har en stor Dahlia-rabatt anlagts. Det började med en liten knöl, men nu finns det ca 150 sorters Dalior i oöndligt många vackra former och färger. Men det finns även andra sorters blommor som Pernilla drar upp från frö, hon prövar sej fram.

Hon berättar att det är lusten och glädjen som är hennes drivkraft. Det ska inte vara en massa måsten. Ibland kan hon jobba i trädgården ifrån morgon till kväll. Men det händer också att trädgården får sköta sej själv i några dagar.

Det senaste projektet är ett växthus på 18 kvm med fönster inköpta på Marketplace. Utan att ha gjort ritningar ser Persnilla framför sej hur det ska bli.

Tillsammans med sin man förverkligar de en trivsam och fantastisk växthusdröm.

Tack Pernilla för att vi fick komma och besöka din fina trädgård.

Det var också roligt att flera nya medlemmar kom fram och bersättade att man uppskattade våra trädgårdstramp och fick en massa med inspiration med sej hem.

Du hittar Pernillas instagram här: https://www.instagram.com/pernillasvilla/This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer